Plaćajte online do 24 rate!

Plaćajte online do 24 rate!

 

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca.

1.
GOTOVINOM
Plaćanje gotovinom Vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete osobno na našoj adresi.

2.
KARTICOM JEDNOKRATNO
Kartice koje prihvaćamo: MasterCard, Maestro, Visa - svih banaka.

3.
KARTICOM DO 24 RATE
Kartice sa kojima možete platiti do 24 rate su:

    • Unicredit Bank - Visa Classic: na rate do 24 mj.
    • Unicredit Bank - MasterCard revolving: na rate do 24 mj.
    • Unicredit Bank - Visa revolving: na rate do 24 mj.
    • Unicredit Bank - Zlatna Visa revolving: na rate do 24 mj 

4.
VIRMANOM/OPĆOM UPLATINOM
Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, banci ili pošti. Sve informacije vezane za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.
Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje virmanom.

100% SIGURNO PLAĆANJEPikPay (UniCredit bank) Vam garantira 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantirana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.

0
0
0
0
0
0
0
0