Slobodni udarci 2

Igre Auto moto igre Misaone igre Arkadne igre Sportske igre Strategijske igre Igre trke Igre za djecu Igre za djevojčice
Blesave igre Super Mario igre Dora Igre Igre kuhanja Bojanke Tom i Jerry Igre Spužva Bob Igre Ben 10 Ten Igre Ratne Igre

ADVERTISING/OGLAŠAVANJE

-----
Igra Slobodni udarci 2
FANTASTICNO URAĐENA IGRA
Sacekaj da se igra ucita i klikni PLAY game.
Klikni SINGLE PLAYER da igraš protiv racunala ili MULTIPLAYER da igraš protiv drugih igraca iz citavog svijeta. Preporucujem da za pocetak igraš protiv racunala dok se malo ne uvježbaš. Igra se mišem. Kada si zadovoljan pravcem, klikni lijevo dugme na mišu i drži. Zatim pomjeraj miša da izabereš ugao i 'zavrtanje' lopte i cekaj da jacina udarca bude koliko želiš. Izgleda jednostavno, ali i nije toliko.

U MULTIPLAYER nacinu trebaš i braniti, to ciniš tako da polje 'SUPER SAVE' postaviš ondje na golu gdje misliš da ce tvoj protivnik šutirati.

Kako igrati protiv živih protivnika iz citavog svijeta: - Klikni MULTIPLAYER. - Ukucaj svoje ime i klikni strelicu pored. - Sacekaj da se konektuješ na server - U polju SELECT A LOBBY izaberi stadion (na volju su SAN SIRO, MARACANA, OLD TRAFFORD...) - U prozoru AVAILABLE GAMES su igre u toku i izazovi, ako vidiš negdje JOIN, klikni da igraš protiv tog protivnika - Možeš kliknuti i CLICK HERE TO SETUP A GAME da napraviš novu igru. Nako što kliknete, izaberite težinu klikom na lopte (jedna lopta najjednostavije, cetiri lopte najteže), ukljucite polje PRIVATE GAME ako želiš igrati samo s nekim koga ti pozoveš ili ostavi iskljuceno pa se može javiti bilo ko.STARTAJ IGRU!www.igre.ba - samo najbolje besplatne igre. Vaš posao je samo da zapamtite adresu i dodjete opet!

KONTAKT :: PRIJATELJI
www.igre.ba © 2004, 2014